Kaikki jaksot

Tältä sivulta löydät kaikki Setäilyvaara Podcastin jaksot.

Michela Söderström: Somepoliisi nuorten tukena| Setäilyvaara K2 J9

Setäilyvaaran toisen kauden finaalijaksossa konstaapeli ja somepoliisi Michela Söderström kertoo, kuinka hänen uransa poliisina johti hänet auttamaan nuoria sosiaalisessa mediassa. Hän avaa, kuinka sosiaalinen media toimii matalan kynnyksen kanavana nuorten avunpyynnöille.

Jakso tarjoaa uuden näkökulman poliisin muuttuneeseen työhön digitaalisessa maailmassa. Miksi Michela päätyi somepoliisiksi? Millaisia viestejä nuoret lähettävät hänelle? Kuinka sosiaalinen media on muuttanut poliisityötä ja mitä haasteita se tuo mukanaan?

Ilkka Ihamäki: Koko kansan hovimuusikko | Setäilyvaara K2 J8

Setäilyvaaran toisen kauden kahdeksannessa jaksossa vieraana on Hovimuusikko Ilkka, eli Ilkka Ihamäki. Ilkka jakaa tarinansa, joka alkoi kotibileistä ja johdatti hänet Radio Suomipopin Aamulypsyyn, missä hän on vuodesta 2013 viihdyttänyt suomalaisia humoristisilla musiikkiparodioilla.

Jaksossa Ilkka kertoo, miten hän tasapainottaa perhe-elämän ja yrittäjyyden, ja kuinka hän kehitti ainutlaatuisen tyylinsä yhdistää ajankohtaisia aiheita ja humoristisia sanoituksia tunnettuihin hitteihin. Hän jakaa uransa hauskimpia hetkiä ja paljastaa, mitä kaikkea kulissien takana tapahtuu.

Patrik Borg: Painonhallinnasta tehdään liian vaikeaa | Setäilyvaara K2 J6

Setäilyvaaran 2. kauden 6. jaksossa vieraana on monivuotinen lihavuustutkija, sarjayrittäjä, tietokirjailija ja ravitsemusasiantuntija Patrik Borg. Patrik kertoo, kuinka hän on kulkenut pitkän tien ravitsemusasiantuntijasta ja lihavuustutkijasta aina eurovaaliehdokkaaksi asti. Jakson aikana Patrik avaa, miten hän on auttanut tuhansia ihmisiä painonhallinnan haasteissa ja jakaa näkemyksiään syömisen psykologiasta ja elintapamuutosten merkityksestä.

Pete Poskiparta: Mielen ja illuusion mestari | Setäilyvaara K2 J5

Setäilyvaaran toisen kauden viidennessä jaksossa vieraana on Pete Poskiparta, mentalisti, joka on esiintynyt ympäri maailmaa. Tässä jaksossa Pete kertoo, miten hän löysi tiensä taikuuden pariin jo lapsena ja miten hän on kehittänyt oman tyylinsä vuosien varrella. Hän avaa, miten mentalismi yhdistää psykologiaa ja tarkkaa havainnointia luoden kokemuksia, jotka saavat katsojat pohtimaan mielen mahdollisuuksia.

Kenneth “Kentsu” Eriksson: Ryöstöjä, huumeita ja ihmiskauppaa | Setäilyvaara K2 J4

Setäilyvaaran toisen kauden neljännessä jaksossa entinen poliisi, järjestäytyneen rikollisuuden tutkija, kirjailija ja podcast-juontaja Kenneth “Kentsu” Eriksson avaa näkemyksiään urastaan ja elämästään.

Miten pikkupojan etsivätoimisto johti poliisiuralle? Millaista on taistella ihmiskauppaa vastaan? Kuinka monet kasvot järjestäytyneellä rikollisuudella onkaan? Ja miksi suomalaiset kulta- ja kelloliikkeet vetävät ryöstäjiä puoleensa?

Harri Moisio: Radio Rockin monipuolinen mediasetä | Setäilyvaara K2 J3

Setäilyvaaran toisen kauden kolmannessa jaksossa vieraaksi saapuu monille tuttu radioääni Harri Moisio. Millaista oli aloittaa radiossa 90-luvulla? Miten Sika-Harri -hahmo syntyi? Mitkä ovat olleet unohtumattomia kohtaamisia radiouran aikana? Entä suurimmat mokat?

Kale Puonti: Entisestä huumekytästä menestyväksi dekkaristiksi | Setäilyvaara K2 J2

Tässä jaksossa ex-huumepoliisi ja nykyinen menestyvä dekkaristi Kale Puonti jakaa kiinnostavia tarinoita alamaailman syövereistä. Miten rikollismaailma on muuttunut vuosikymmenien saatossa? Mikä on mieleenpainuvin huumekeissi? Kuinka paljon dekkaristi tienaa? Mikä on tämän päivän rikostilanne Suomessa?

Mervi Kallio: F1-varikon valovoimaisin toimittaja | Setäilyvaara K2 J1

Setäilyvaaran toisen kauden ensimmäisessä jaksossa vieraaksi saapuu valovoimainen urheilutoimittaja ja persoona Mervi Kallio. Miten lentoemäntä päätyi urheilutoimittajaksi? Millaista on työskennellä miesvaltaisella alalla? Millainen on F1 viikonlopun aikataulu? Miksi F1 on suositumpaa tällä hetkellä kuin koskaan? Keihin formula-ihmisiin Mervi on päässyt tutustumaan vuosien varrella?

EXTRA-jakso | Erno Polus: Mies Setäilyvaara Podcastin takana

Setäilyvaaran EXTRA-jaksossa vieraana on itse podcast-isäntä, valmentaja Erno Polus. Haastattelijan rooliin hyppää tämän jakson ajaksi jo kertaalleen vieraillut Tomi Tuominen. Mikä mies tämä Erno oikein on? Miten 70-luvulla syntynyt perheenisä Espoosta päätyy pitämään Setäilyvaara nimistä podcastia? Mistä ihmeestä nimi tulee? Miten Ernosta tuli aikuisten miesten valmentaja?

10. Heikki Mansikka: Hävittäjälentäjän vaarallisessa ammatissa virheisiin ei ole varaa

Setäilyvaaran 10. jaksossa everstiluutnantti evp. Heikki Mansikka kertoo vaarallisesta työstään hävittäjälentäjänä kolmella vuosikymmenellä. Miten hävittäjälentäjäksi päästään? Millaista on lentää, kun valtavat G-voimat painavat päälle? Miltä näyttää lentäjän arki? Millaista on olla jatkuvasti isojen riskien ja vaaran äärellä?

9. Hans Välimäki: Kolme vuosikymmentä ravintola-alan huipulla

Setäilyvaaran 9. jaksossa pääsemme kurkistamaan kulissien taakse suomalaisen ravintolamaailman sisäpiiriin huippuravintoloitsija Hans Välimäen kanssa. Millaista on pyörittää kahden Michelin-tähden ravintolaa? Miten ravintola-ala on muuttunut vuosien varrella? Miten tosi tv rakensi “simputtajan” maineen? Mitä vinkkejä huippukokilla on meille tavallisille kotikokeille?

8. Mika Laurila: Laji, joka pysäyttää sadat miljoonat televisioiden ääreen

Setäilyvaaran kahdeksannessa jaksossa vieraaksi saapuu amerikkalaisen jalkapallon selostaja & asiantuntija Mika Laurila. Miksi jenkkifutis on niin suosittua? Miten Super Bowl lähes pysäyttää koko amerikkalaisen yhteiskunnan ja saa sadat miljoonat nauliintumaan televisioiden ääreen? Missä piilee lajin hienous? Milloin nähdään ensimmäinen suomalainen NFL:ssä?

7. Tomi Tuominen: F1-varikoiden ja rallipätkien kautta teatterin lavalle

Setäilyvaaran 7. jaksossa vieraakseni istahtaa moottoriurheilulähetyksistä monille tuttu sekä myös teatterilavoilla ja musiikkihommissa kunnostautunut Tomi Tuominen. Millaista on toimia moottoriurheilun parissa yli 30 vuotta rallikartturina ja asiantuntijana? Mikä on ollut ikimuistoisin F1-kisa? Miten rallinuotit vaihtuivat nuoteiksi studiolla? Miten intohimo teatteriin syntyi?

6. Janne Lehtonen: Erikoisjoukko-operaatioissa kuoleman uhka on arkipäivää

Setäilyvaaran kuudennessa jaksossa erikoisjoukkojen ex-sotilas Janne Lehtonen kertoo, millaista on toimia 13 vuotta vaativissa sotilasoperaatioissa ympäri maailman.

Miten erikoisjoukko-operaattoriksi tullaan? Miten kestää henkistä painetta sotilasoperaatioissa? Millaista on jahdata merirosvoja Somaliassa ja terroristeja Afganistanissa? Miten sotilaasta tuli CrossFit-salin omistaja?

5. Jaakko Dahlbacka: Miten brutaalista tappelusta tuli miljardiluokan viihdettä?

Setäilyvaaran viidennessä jaksossa vieraana on kamppailu-urheilun monitoimimies Jaakko Dahlbacka.

Miten brutaalista underground tappelusta tuli miljardiluokan viihdettä? Mikä tekee hyvän vapaaottelijan? Mikä on Suomen vapaaottelun tila? Paljonko vapaaottelulla voi tienata?

4. Ville Uusitalo: Pitkä polku Suomen mestariksi

Setäilyvaaran neljännessä jaksossa keskustelemme ex-jääkiekkoilija Ville “Ude” Uusitalon kanssa elämästä kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Miten Ässien sensaatiomestaruus keväällä 2013 syntyi? Ketkä kuuluvat “Uden” all-stars ketjuun? Miten Liigan kurinpitolautakunta pyörii? Miten sovittaa perhe-elämä ja jääkiekkoilijan ura?

3. Henri Tuomilehto: Ihmisen ei kuulu olla väsynyt

Setäilyvaaran kolmannessa jaksossa syvennymme unen maailmaan lääkäri, dosentti ja unitutkija Henri Tuomilehdon kanssa. Puhumme jaksossa mm. siitä, miksi kaikesta muusta tulee vaikeampaa, jos uni ei ole kunnossa? Miten ylipaino vaikuttaa uneen? Entä diabetes? Mitä keinoja unen parantamiseen on? Milloin hakeutua uniapneatutkimuksiin?

2. Jari Saario: Yksin soutuveneellä Atlantin yli ja takaisin

Miten helsinkiläinen palomies päätyi soutamaan yksin Atlantin yli ja takaisin? Millaista fyysistä ja henkistä kanttia suoritus vaati? Loppuiko usko missään vaiheessa kesken? Saiko Jari kahvia reissun aikana? Mitä seuraavaksi on luvassa?

1. Marcus Grönholm: Tuhansien tarinoiden rallilegenda

Mitä ralliteiden pölyt taakseen jättänyt mestari tekee nykyään? Miten kaksinkertaiseksi rallin maailmanmestariksi tullaan? Mikä on rallin nykytila? Mikä Timpan persuksiin osui Turkissa 2004? Nähdäänkö Marcus jonain päivänä politiikassa?

Yhteydenotto

Otamme mielellämme vastaan yhteistyöehdotuksia, vierasehdotuksia ja palautteita. Voit lähettää viestiä alla olevan lomakkeen kautta.

Seuraa Setäilyvaaraa Instagramissa: